Denna information går ut till alla våra kontakter. Vi hoppas att ni har det bra efter förhållandena och vi kommer framöver att försöka att kontakta alla per telefon och kolla hur ni har det. Vi är som vanligt varje tisdag i Folkets Husby klockan 17:00 till 19:00. Kom och träffa oss där eller ring tel. 0704567293.

STORMÖTE FÖR ALLA MEDLEMMAR OCH SYMPATISÖRER DEN 25:e NOVEMBER

Tanken med stormöten är att vi träffas och utbyter erfarenheter och diskuterar olika problem. Stormöte kommer att likna de ”månadsmöte” vi hade tidigare men upplägget kommer att variera från gång till gång.

Nästa möte är den 25 november kl 13-15 i Folkets Husby. Det kommer även att vara socialt med mat och fika osv. På mötet kommer vi att ta upp dessa saker:

1. Vad ska vi göra framöver (planering, visa årsplaneringen)?
2. Hur fungerar Husby Arbetarcentrum numera?
3. Våra kampanjer och vad vi har uppnått?
4. Våra utbildningar för alla medlemmar.
5. Ekonomi.

LITE ALLMÄNT OM LÄGET

Vi har nu en tillfällig styrelse med 4 medlemmar som har möte på söndagar och som hanterar alla ärenden. Vi har även en kampanjgrupp som arbetar med att få olika arbetsköpare att betala eller allmänt göra rätt för sig. De brukar ha möte på tisdagar i Folkets Husby. Vi har även haft test med ubildningar under året som har gjort att vi nu har en utbildningsplan som kommer att börja i januari efter årsmötet. Husby arbetarcentrum arbetar även med att stödja Husby arbetarblad och skriver där om våra ärenden osv. Syftet med Husby arbetarblad är bland annat sätta press på företag och chefer.

Läs på husbyarbetarblad.se (finns även på Instagram och facebook)

SOLIDARITETSKVÄLL

Välkommen på solidaritetskväll med Husby Arbetarcentrum! Lördagen den 4 november är det dags för HAC:s solidaritetskväll på cafe´44 som ligger nära Medborgarplatsen i stan. Ta med dina vänner, köp en bit mat eller dryck och nicka takten till musiken.

Klockan 1900-2300. Tjärhovsgatan 46.

MEDLEMSAVGIFTEN

Du som vill vara medlem och inte har betalat för 2023 kan betala 100 för ett år till:

Swish 123 059 5769 eller till plusgiro 2122195-7

Om du vill bli månadsgivare och bidra med en summa varje månad så gå in i din bank och välj (Nordea) ”Betalningar och överföringar”. Längst ner kan man välja att göra en återkommande överföringar.

Categories: Travel

0 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *